Kirjoittaja Aihe: NORPAT: toukokuun 2013 ohjelma  (Luettu 295 kertaa)

Irene

  • Moderator
  • Mikä kirjallinen ihanuus maailmaa on kohdannut!
  • *****
  • Viestejä: 3017
  • Oma teksti
    • Profiili
  • Sukellusluokitus: P3
NORPAT: toukokuun 2013 ohjelma
« : Huhtikuu 30, 2013, 11:12:30 »
Tervehdys taas kaikille!

Marakatit:
Marakateilla on huhtikuun ajan allasharjoitukset normaalisti, mutta äitienpäivän muistetaan äitejä ja viimeisellä hallikerralla saa käydä hyppimässä hyppytornista ja käyttää myös muita altaita.

Norpan Taitorata:
Toukokuussa tehdään vielä viimeiset suoritukset kahden ensimmäisen viikon aikana. Loppukuun ohjelma on yhteistä harrasteryhmän kanssa.

Harrasteryhmä:
Toukokuussa keskitymme räpyläuintiin ja kokeillaan snorklausliivin käyttöä. Myös monoräpylät ovat mukana kahdella ensimmäisellä viikolla kokeilemista varten. Uppopallo ja –kiekko harjoitukset ovat ohi tältä kaudelta, niitä ei enää toukokuussa pelata.

Kaksi viimeistä hallikertaa meillä on hieman erilaista ohjelmaa. Toiseksi viimeisellä kerralla (19.5) osallistumme Suomen Uimaopetuksen- ja Hengenpelastusliiton uimataitokampanjaan. Testaamme lasten uimataitoa (tämä tehdään ilman maskia ja räpylöitä) ja jokainen siitä suoriutunut saa mukaansa uimataitomerkin. Pohjoismainen uimataidon määritelmä on: Henkilö, joka pudottuaan syvään veteen niin, että pää käy veden alla ja päästyään uudelleen pinnalle ui yhtäjaksoisesti 200 metriä, josta 50 metriä selällään, on uimataitoinen.
Lisätietoa SUH:n kampanjasta on tällä sivustolla: http://suh.fi/toiminta/uimataitoviikko

Toukokuun viimeisenä sunnuntaina on viimeinen hallikerta ja se on vapaamuotoisempi kerta. Hyppytorni on auki, joten sieltä voi hyppiä ja myös ulkoaltaassa voi käydä pulahtamassa. Muutakin kivaa ohjelmaa on suunnitteilla sille kerralle.

Sen jälkeen alkaa kesätauko, jonka jälkeen aloittelemme syyskautta su 8.9.2013.

Tässä tämän kuun ohjelma:

5.5    Marakatit / NT / Räpyläuintia ja snorklausliivit
12.5  Marakatit (äitienpv) / NT / Räpyläuintia ja snorklausliivit
19.5  Marakatit / Uimataitotesti
26.5  Viimeinen hallikerta

Ystävällisin terveisin, Nousun ohjaajat
tee niin kuin sanon, ei niin kuin minä teen