Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - miinala

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 9
16
Kirjat ovat mulla. Jaan viimeistään teorioille, mutta voin toimittaa etukäteenkin, jos haluat tutustua aiheeseen


Sent from my iPhone using Tapatalk

17
Teoriat pidetään Bilotin konttorilla Ruoholahdessa osoitteessa Itämerenkatu 5. Aloitetaan klo 9:00.


Sent from my iPhone using Tapatalk

18
Aikataulu päivitetty.


Sent from my iPhone using Tapatalk

19
Kurssille mahtuu vielä. Ilmoittautumisia kehiin vaan!


Sent from my iPhone using Tapatalk

20
Kyllä sitäkin tarvittaisiin. Onnistuuko avovesiviikonloppu?


Sent from my iPhone using Tapatalk

21
Kertokaa, oi viisaat: pari viikonloppua elokuun lopusta ja syyskuun alusta jo myyty - onko "show stopper" kursille osallistumiselle? Ymmärtäisin, että PADI OWD:tkin voisivat tähän osallistua. Kovasti kyllä kiinnostaa! Neuvoista kiittäen!

Moi,

 Avovedet ovat 16.-18. syyskuuta.  Teoriat pyritään vetämään syyskuun ensimmäisen tai toisen  viikonlopun aikana. Mahdolliset allasharjoitteet jonain kaikille sopivana arkipäivänä.

PADI OWd:t ovat tervetulleita kurssille.

-Matti

22
Ilmoittele kun oot tulossa nk:lle. Mulla menee tästä pari minuuttia tulla sinne kotoa.


Sent from my iPhone using Tapatalk

23
Mieluiten saman tien, vaimo juonii kaikenlaista ikean reissua minun viihdykkeeksi.


Sent from my iPhone using Tapatalk

24
Jep, teemmä näin


Sent from my iPhone using Tapatalk

25
Sopisiko vaikka jossain puolenpäivän paikkeilla?

-Matti

26
Lähdöt / Lähtöihin liittyvät linkit
« : Kesäkuu 22, 2016, 12:33:50 »
Ilmoittautumiset lähdöille, tiistaitäytöille ja muihin Nousun järjestämiin tapahtumiin löytyvät Nimenhuudosta.

Tulevat tapahtumat löytyvät jatkossa Facebookista, Nousun kalenterista, sekä tietysti Nimenhuudosta. Lähtölistan, ohjeet nimenhuutoon rekisteröitymisestä ja muut lähtöihin liittyvät tiedot löydät Nousun sivuilta kohdasta Ajankohtaista -> Sukelluslähdöt. Kyseinen linkki myös alla.

Huom! Lähdöille ilmoittaudutaan vain ja ainoastaan Nimenhuudon kautta.  Esim. Facebookin tapahtumaan ilmoittautumalla et varmista paikkaasi lähdölle.

Lähtöjen kirjaukset, laskutukset ja säätiedot

27
Lähdöt / Kauden 2016 lähdöt kalenterissa
« : Kesäkuu 20, 2016, 10:40:57 »
Moi,

Kaikki kuluvan kauden tulevat lähdöt löytyvät nyt kalenterista. Lähtöjä lisäillään foorumille lähempänä lähtöjen ajankohtia.

-Matti

28
Leirit ja ulkomaanmatkat / Vs: Hangon leiri pe 15/7 - su 24/7, 2016
« : Kesäkuu 15, 2016, 19:38:38 »
Tulen ja olen, yksityiskohdat tarkentuu vielä. Kaikki hommat hoituu.

-Matti

29
Kurssit / Vs: CMAS P3 Syksyllä?
« : Kesäkuu 15, 2016, 07:09:24 »
A-P on ilmeisesti järkkäämässä RD:n syksyllä, eli seuraile One Eye Divingin kurssitarjontaa.

-Matti

30
Leirit ja ulkomaanmatkat / Juhannusleiri 2016
« : Helmikuu 26, 2016, 13:16:04 »
Leiri järjestetään to 23/6 - su 26/6 - 2016
Järjestäjä: Jesperi Rantanen

Noste pyritään siirtämään jo torstai-iltana Porkkalaan. Eli lähtöpäivä on jo torstaina illansuussa (n. klo 17:oo), tämä siis riippuen osallistujien innosta. Asiasta sovitaan osallistujien kesken tarkemmin keskusteluforumilla.

Kuljetukset
Jos haluat tulla mukaan leirille Porkkalan kaupalta perjantaina tai lauantaina, ilmoita siitäkin niin katsotaan miten järjestyy.

Missä?
Kesän perinteinen Nousun juhannusleiri järjestetään Porkkalan edustalla Stora Träskö saarella.

Saaressa ei ole mitään fasiliteettejä, upeata ulkosaariston luontoa sekä historiallisia jäänteitä senkin edestä. Lähdetään siitä, että sen minkä kokee tarvitsevansa tuo mukanaan. Jonkin sortin kimppamajoitus (teltta) on suositeltavaa. Leirillä tulee olemaan mukana Seuran Makkipakki, virallinen leirikatos, kaasugrilli, makea/juomavesitonkat, aggregaatti sekä jääkaappi.

Mitä?
Sukelluskohteita on saaren lähistöllä runsain mitoin. Aivan rannassa on Alko (7-8m) sekä saaren toisella puolella sijaiseva Linjatauluhylky (28m), lautoja myös matalammassa vedessä. Aivan lähituntumassa sijaitsevat lisäksi Uunihylky (10m) sekä Rönnskärin tykkihylky (10m). Hiukan kauempana sijaitsevat Kallbådanin siipiratashylky (10-25m) sekä tietenkin sään salliessa Klaus Oldendorf (32-40m). Klasua lukuunottamatta kaikki kohteet sopivat soveltaen P1 sukeltajalle. Myös muita kohteita on lähimaastossa.

Leirillä noudatetaan sukeltajaliiton turvaohjeita ja seuran hyviksi havaittuja käytäntöjä eli sukelletaan niin että kaikilla on hyvä olla.

Pullojen täytöt ja lamput
Bauer lähtee mukaan ja lamppuja voidaan ladata aggrekaatilla.

Hinta sisältäen paineilmatäytöt
Hinta leiristä on 2 Nousua per sukelluspäivä ja 1 Nousu sukeltamattomasta päivästä. Nousukortit ovat sähköistyneet, joten veloitus tulee jälkikäteen jäsensihteeriltä. Jos on halua lähteä etäämmälle kohteelle niin veloitus mietitään etukäteen.

Leiri ei toimi ilman henkilökuntaa, näin ollen toivomus on, että ilmoittautumisen yhteydessä kerrot mikäli haluat toimia Nosteen kipparina, sukellusvanhimpana, kalustonroudaajana, osallistua Nosteen siirtoajoihin Espoo-Porkkala tai Porkkala-Espoo väleille, täyttäjänä tai muissa tehtävissä?

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä tuletko mukaan jo torstai-iltana vai vasta perjantai-aamuna Porkkalan kaupalta vaiko omalla kyydillä. Allekirjoittanut toimii leirivastaavana, sopii lähtö/paluuajat sekä mahdolliset noutoajat ja -paikat. Vastaa yleisiin kysymyksiin leirin järjestelyihin liittyen.

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 9