Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - ayhis

Sivuja: [1]
1
Myydään & ostetaan / M: Lasten sukellusvarusteita
« : Syyskuu 28, 2009, 09:52:50 »
Päivitetty (17.5.2012):

Myydään lasten (6-10 vuotiaille) lähes uudenveroisia sukellusvarusteita:

-Märkäpuku Norppa . 3mm yksiosainen pitkä punainen/sininen huputon puku. Sopii erinomaisesti vesileikkihin ja uintiin yms. Vahvikeet polvissa ja takana. Koko 6v ja sopii noin 110-120cm kokoiselle. Hp. 20€/kpl

-Marekset myyty

-Räpylät , umpikanta. Omer Playa -merkkiset laaturäpylät, erittäin joustavat. Koko 29-31. Väri kirkkaan vihreä. Hp. 10€

Varusteita voi tulla katsomaan ja sovittamaan Espoon Tapiolaan. Yhteydenotot sähköpostiin: ayhis [ät] hotmail piste com

2
Leirit ja ulkomaanmatkat / Juhannusleiri 2009
« : Maaliskuu 06, 2009, 17:38:57 »
Nousun Perinteinen Juhannusleiri 18/6 – 21/6 2009

Missä?
Kesän perinteinen Nousun juhannusleiri järjestetään Porkkalan edustalla Stora Träskö saarella. Stora Träskö on ihanteellinen telttailuun, tilaa riittää suuremmallekin porukalle. Mitään fasiliteetejä ei saaressa ole, sen sijaan historiallisia jäänteitä senkin edestä. Lähdetään siitä, että sen minkä kokee tarvitsevansa tuo mukanaan. Leireillä on aina mukana Puntin gourmet-grilli eli herra Laavakivi, näin myös juhannuksena. Luonnon kutsuessa on seuran puolesta mukana kenttä/ makkipakki, makea/juoma -vesivarastot tulee seuran puolesta.

Mitä?
Sukelluskohteita on saaren lähistöllä runsain mitoin. Aivan rannassa on Alko (7-8m) sekä saaren toisella puolella sijaiseva Linjatauluhylky (28m), lautoja myös matalammassa vedessä. Aivan lähituntumassa sijaitsevat lisäksi Uunihylky (10m) sekä Rönnskärin tykkihylky (10m). Hiukan kauempana sijaitsevat Kallbådanin siipiratashylky (10-25m) sekä tietenkin sään salliessa Klaus Oldendorf (32-40m). Klasua lukuunottamatta kaikki kohteet sopivat soveltaen P1 sukeltajalle. Myös muita kohteita on lähimaastossa.

Maksaa?
Hinta leiristä on 2 Nousua per sukelluspäivä ja 1 Nousu sukeltamattomasta päivästä.

Kuljetukset
Pyrimme siirtämään Puntin jo torstai-iltana Porkkalaan. Eli lähtöpäivä on jo torstaina illansuussa (n. klo 17:oo), tämä siis riippuen osallistujien innosta. Asiasta tiedotetaan osallistujille tarkemmin keskusteluforumilla.

Leiristä vastaavat

Yleiset järjestelyt
Patrick Lybeck toimii leirivastaavana.
Ottaa vastaan ilmoittautumisia. Sopii lähtö/paluu ajat sekä mahdolliset noutoajat ja –paikat. Vastaa yleisiin kysymyksiin leirin järjestelyihin liittyen.

Sukellusvanhin (Vapaaehtoisia otetaan vastaan).
Patrick Lybeck ? tai nimeämänsä toimii sukellusvanhimpana
Vastaa sukellussuunnitelmista sekä suunnittelee sukelluskohteet yhdessä Kipparin ja muiden osallistujien kanssa.

Kippari (Vapaaehtoisia otetaan vastaan).
Patrick kipparoi ?
Suunnittelee sukelluskohteet yhdessä sukellusvanhimpien kanssa, vastaa meidän kaikkien turvallisesta perillepääsystä.

Huomatkaa siis, että juuri nyt Patrick toimii kummassakin roolissa ja mutisee tästä johtuen paljon itsekseen, ei tartte välittää  8) tai jos välität tarjoudut vapaaehtoiseksi resurssiksi ;)

Leirille osallistuminen

Ilmoittautuminen keskusteluforumin Leirit palstalle. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä ainakin osallistujan/jien nimet, sähköpostiosoitteet, GSM-numerot sekä tuleeko mukaan jo torstai-iltana vai vasta perjantai-aamuna Porkkalan kaupalta vaiko omalla kyydillä. Kerro myös sukelluskokemuksesi + kortitus niin saadaan nuo parienmuodostustiedotkin kohdalleen.

Leirillä noudatetaan SL:n Turvaohjeita ja seuran hyviksi havaittuja käytäntöjä eli sukelletaan niin että kaikilla on hyvä olla.

Sitten vaan ilmoittautumisia peliin....

3
Yleinen keskustelu / Joskus on luovutettava
« : Huhtikuu 14, 2007, 21:11:53 »
Käytiin Porkkalan Keittokatokselta yrittämässä sukellusta veljen kanssa perjantaina kolmastoista päivä.

Homma alko kusee kun aallokko vei kalliolta pariköyden, kun oltiin saatu kaikki kamat niskaan ja jo vedessä.  Siinä sitten köyden jahtaamista kivikkoisessa ja liukkaassa rantakivissä. Kun vihdoin päästiin rannasta pois niin päätettiin mennä rannan myötäisesti vasemmalle.  Pinnan alle kun päästiin, niin huomattiin että näkyvyys on olematon..lamput päälle ja pohjaa päin.  Pohja tuli valokeillaan..näkyvyys jotain 1,5 m..ja sitten huomasin pariköydestä, että veli oli takaisin pinnalla. Ei kun takaisin ja ? Oli törmämännyt kiveen huonon näkyvyyden takia.

Silloin tuli mieleen, että nyt vois jättää sukelluksen väliin. Ei kaiva verta nenästä vaan luovuttaa. Olosuhteet olivat kevään eka avovesisukellukseen pikkasen hankalat. Voisi se eka sukellus keväällä helpompikin olla..ettei törmäisi ja pitäisi varoa koko ajan.

Päätös sukelluksen keskeyttämisestä oli erittäin nopeasti yksimielinen..ei tarvinnut äänestää.

Tv. Harri

4
Yleinen keskustelu / Uimahallille kadonneet räpylät
« : Huhtikuu 13, 2007, 22:54:30 »
Taisi jäädä uimahallille räpylät keskiviikkona 11.4. Kävin uimahallilla kyselemässä torstaina mutta ei
löytynyt sieltä.
Olisiko joku nousulainen laittanut ne talteen jonnekin? Isot siniset
avokantaräpylät Pegaso-merkkiset.


Sivuja: [1]