Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Irene

Sivuja: 1 ... 136 137 [138]
2056
Kurssit / Re:Digitaalikuvienkäsittely -luento 19.1.
« : Joulukuu 10, 2004, 09:35:03 »

Jatketaan täällä keskustelua tästä.

Mulla on Adobe Photoshop Elements 2.0, onko tämä sama asia kuin Adobe Premier Elements 2.0/3.0?

terv, tietämätön Irene.

2057
Kurssit / Re:Digitaalikuvienkäsittely -luento 19.1.
« : Joulukuu 10, 2004, 07:59:51 »
Coren puolesta:

Luennolla opetan kuvankäsittelyn perusteet oppiaineiston kanssa. Luento vastaa kolmea opintoviikkoa. Pyritään saamaan monta omaa kannettavaa luokkaan, niin päästään jokainen "oikeasti" säätämään kuvia. Opetuksessa käytetään Adobe Premiere Elements 2.0 / 3.0 ohjelmaa, jonka jokainen voi ladata Adoben nettisivuilta ilmaseksi.
Koulutuksesta on hyötyä profaanielämässäkin otettuihin kuviin.. (maanpäällisissä siis), joten hyötyä kaikessa suhteessa.

parempi kuva, parempi mieli...

DeepCore, 13 vuotta Almamediassa graafisen puolen asiantuntija  
 

2058
Yleinen keskustelu / Digitaalikuvien käsittely - luento 19.01.2005
« : Joulukuu 09, 2004, 08:06:34 »

Kuukausi sitten pidetyssä VA valo- ja videokuvausluennolla keskusteltiin ylimalkaisesti siitä, miten hyvistä kuvista saa vielä paremmat nykyisillä kuvankäsittelyohjelmilla. Core on lupautunut menemään vieläkin pidemälle tässä aiheessa eli demomaan ja kertomaan hänen 10 käskyä kuvankäsittelyssä. Ainoa sopiva ajankohta kyseiselle luennolle on keskiviikko 19. tammikuuta 2005 klo 18 - 20 Leppävaaran koululla.

Laitoin tämän tänne, kun ei taida olla mulla oikeuksia Koulutus-palstalle.

terv, Irene.

2059
Myydään & ostetaan / S-kokoinen kuivapuku myynnissä
« : Marraskuu 12, 2004, 08:49:39 »

URSuitin S-koon kuivapukua on myymässä
eeva.helander@nokia.com

Eevan puolesta, Irene.

2060
Leirit ja ulkomaanmatkat / Re:Norja 2005
« : Syyskuu 24, 2004, 08:47:55 »

Yhden ehdon Kirsti laittoi tuolle, meidän on pakko mennä talven aikana jonnekin etelän kohteeseen viikoksi, suostuin pitkin hampain :)

nimim. sukeltaja, vaimo ja kolme poikaa

Voihan sitä etelässäkin sukeltaa.....

-Irene.

2061

Yksi ongelma taitaa olla tilaratkaisu. Nousukeskus on siivoamisesta huolimatta sen verran pieni, ettei kahta täyttöasema saa sovitettua sinne niin että pullot ja täyttäjät mahtuvat kulkemaan tiloissa. Tässä muutamia kaukaa-haettuja ja hölmöjä ratkaisuja (mutta hölmöistä ratkaisuista voi kehkeytyä uusia käyttökelpoisia ratkaisuja):

1. Rakennetaan lisätilaa arkkitehtitoimiston alle (haittapuolena luvan saanti, kallis hinta, pieni rakennusporukka, ei saada nopeasti valmiiksi)

2. Vuokrataan kontti ja alue Suomenojan satamasta ja heivataan peltivene konttiin satamaan -> peltivene voi kesät talvet olla satamassa (haittapuolena luvan saannin epvarmuus, kovat kustannukset)

3. Säilytetään peltivenettä Suomenojan satamassa kesät omassa laituripaikassa ja talvet trailerilla (haittapuolena laituripaikkojen huono saatavuus ja tuplamaksut laituripaikoista).

Nyt vain kaikki tyrmäämään näitä ehdotuksia!

terv, Irene.

2062

Uuden kompressorin ostaminen ei onnistu ainakaan tänä vuonna. Tililtämme puuttuu noin 4000 euroa, jos olisimme ostamassa vaikka Seemannin hintaluokkaa olevaa konetta, tiedä sitten miten paljon valmistajat rökittävät Nitrox-yhteensopivuudesta lisää...
Ja sen jälkeen olisimme puilla paljailla.

Uuden kompuran ostaminen ei siis ole ratkaisu välittömässä lähitulevaisuudessa.

Ymmärtääkseni keskustelun aihe pitäisi pyöriä ennemmin siinä, miten nykyinen kalusto saadaan sijoitettua ja rakennettua siten, että täyttöjä voidaan tehdä ja kun  tilaisuus tarjoutuu, vaihdetaan vain tekijä x eli kompura, oli se sitten ostettu tai lainattu tai vuokrattu. Tärkeintä olisi kait saada muu ympäristö kuntoon, ettei joka kerta tarvitse rakentaa nitrox-järjestelmää alusta asti, kuten tähän asti on toimittu. Ei se näköjään ole ollut esteenä silloin, kun tehdään kurssitäyttöjä eli isoja satseja kerrallaan. Tietysti yhtä pulloa varten on ikävä nähdä niin iso vaiva. Mielestäni meidän on vain kärsittävä huonoa omaatuntoa toistaiseksi Bauerin käytöstä.

Jos jätetään kompura-ongelma toistaiseksi taka-alalle ja mietitään sitä uudelleen, kun muu konfiguraatio on selvillä, vai onko konfiguraatio täysin rippuvainen kompuramallista?

Pitäisikö samalla miettiä miten leiriolosuhteissa voisimme saada nitroxia aikaiseksi? Se tulee eteen kuitenkin seuraavana vaatimuksena, kun Nousukeskuksen täyttöjärjestelmät ovat valmiit.

Sivuja: 1 ... 136 137 [138]