Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Susan Leong

Sivuja: [1] 2 3 ... 7
1
Kurssit / Vs: DAN BLS & O2 9-10.3 Alppilassa
« : Helmikuu 29, 2016, 23:50:18 »
Vesa oli kans tulossa uusimaan mutta tiistait ei meille sovi.

2
Kurssit / Vuoden 2016 kurssitarjonta
« : Helmikuu 22, 2016, 23:14:15 »
Oliko EA-kurssia tulossa nyt alkukeväästä, tai vastaavaa esim. DANin? Se pitää taas uusia, oli kai 2v välein...

3
Outs. paha ajoitus. Meillä tuo heinäkuun "yhteiskristillinen" budjettitour Norjaan on perinne jo, ja varmasti päivittelen kosteita kuvia Feseen :) Niinkuin leiriltä sitte kans tekin!

4
Hei, auttelen ystävää joka toimii ulkomailta niin saamaan heinäkuiseen Norjan leiriin lisää väkeä.

Siellä on meillä viikoksi talot, ja veneet sekä kompurat - täysi leiritoiminnallisuus odottamassa. Porukkaa on jo n.14 joista leirikippareita osa. Lisää veneilijöitä saisi tulla :) Täytöt ja sukellukset ryhmät tekevät siis omatoimisesti, keskus ei auttele leiriämme. Ruoat tehdään myös itse.

Tarvitaan vielä toiseen pienempään ryhmään muutamia kokeneempia sukeltajia, eli miel. tuplat tai rebe. Tai tule saman tasoisen parisi kanssa jonka kanssa sukellat ja on kokemusta vaikkei ns. tekniikkaluokitusta olekaan. Osa lähtee Pluran suunnalle siitä vielä noin 4 päiväksi kun muut palaavat Suomeen tai mistä tulevatkaan (siellä on Sveitsistä tai sieltä päin Eurooppaa porukkaa myös).

Strømsholmenin bio on kuulemma Norjan huippua! Esim. huippukuvaaja Pekka Tuuri on ollut siellä ennenkin ja tulee nytkin mukaan sekä Saareilat - kuvaajaveljekset. Siellä on myös 4 hylkyä ja virtasukelluksia. Leiri on kuuluisan Atlantic Roadin varrella luodolla. Lisäksi leirin laiturilta ja rannoilta tietysti on helppo sukeltaa joka päivä niin paljon kuin jaksaa ja ehtii.

Hintaa Strømsholmenin leiriviikolle tulee noin 350-380€/viikko sisältää siis venesukellukset majoituksen, ilmatäytöt. Lisäksi jaetaan venebensamaksut maksettavaksi ehkä 60€ ja jokainen maksaa happensa.

Toinen ryhmä 8 henkeä täytetään 10 päivän kuluttua jolloin varausmaksu n. 110€ suoritettava (eka ryhmä on jo maksanut koska se iso talo ja vene toteutuu). Tässä toisessa ryhmässä on nyt 4 ja 4 miettii. Eli nopeat syövät hitaat. Sukeltajia tulee siis Euroopasta, Itä-Suomesta ja Keski-Suomesta sekä Pääkaupunkiseudulta.

Itse on tietty autokyydit järjestettävä, hmm siellä on nyt yksi yksin ajava joka etsii Espoosta pakettiautoonsa sukeltajaa mukaan.

Jos joku merileirin jälkeen tahtoo luoliin (Plura ja Litjoga), sinne ajetaan Mo i Ranaan n.670km ja tällä hetkellä sinne on lähdössä 4-5, campingmökin hintoja odottelen vielä.

Katso leiripaikasta lisää:
http://www.stromsholmen.no

Ilmoittele mulle ja/tai kysy lisää!

5
Elena, siellä on kaksi yhdistettyä suurta salia kannen alla eli kerrossnäkyjä vieri vieressä kaikki sekaisin, ei ole omaa rauhaa eli sen mukaan :)

Hannu mulla piti olla Ordan reissu kesäkuun puolessa välissä mutta järjestäjä ei ole saanut asiaa vahvistettua mille kesäkuun päiville se osuu joten en voi tähän Ahvenanmaalle varmistua vielä :( Pakko saada se Orda kuntoon kun se vaatii lennot ja kaikkea... Ilmoittelen jos asia etenee tai se ei osukaan kuun alkuun.

6
Yleinen keskustelu / Vs: Vene Båt 2015 messut 13.2. - 21.2.2016
« : Tammikuu 15, 2016, 20:08:34 »
Me kans otettais Vesan kanss liput kiitos.
Susan

7
Heh me maksettiin media hiljaseks, kaikki meni. Paitsi maine

8
Pikalähdöt / Taas kutsu turkulaiseen livariin :) 28.-30.8.
« : Elokuu 10, 2015, 19:37:08 »
Minilivari Suomessa: viikonloppureissu Saaristoon Nautic Clubin tukialuksella M/S Tavilla Turusta pe-su 28.-30.8.2015?

Nyt on mahdollisuus lähteä hienon aluksen kyytiin sukeltamaan ja viihtymään yhdessä hyvässä seurassa. M/S Tavi on noin 30m pitkä ja 5m leveä, entinen Koskelo-luokan rannikkovartioalus vuodelta 1960. Matkanopeus on 10 solmua. Nautic Club osti M/S Tavin 1986 ja se on peruskorjattu.

Aluksessa on 7 hyttiä joihin mahtuu noin 20 sukeltajaa. Aluksella on 220/380V sähköjärjestelmä, joka mahdollistaa monia mukavuuksia. Esimerkiksi keittiöstä löytyy liesi, uuni, kaksi jääkaappia, pakastin ja mikroaaltouuni sekä messistä digi tv ja DVD-soitin.

Navigointilaitteet on uusittu ja tällä hetkellä Tavissa on perus-navigointivarustuksen lisäksi mm. täysin kahdennetut toisistaan riippumattomat elektroniset merikartat ja tutka lisänäyttöineen.

Veteenmenossa ilahduttaa uudehko ja hieno uimataso, pullot täyttyy 200 ja 300 barin kompressoreilla ja nitroxiakin** löytyy. Sukellusten jälkeen ilahduttaa myös sauna.

Tavin viikonloppureissut maksavat 130€/sukeltaja (sisältää pe-su reissun sukelluksineen ja paineilmoineen, ruokineen), ja se edellyttää liittymistä Nautic Clubin jäseneksi ja sen jäsenmaksu on 90€ vuonna 2014. **Nitroxin lisämaksu 30€. Seuratoiminta pyörii siis vain Tavin ympärillä ja jäseniä on ympäri maata. Nyt lähdössä on 10 henkilöä mutta 12 tarvitaan että lähtö kannattaa.

Tavin toiminta perustuu siis jäsenistön talkoovoimaan ja kaikkien osallistumiseen reissuilla. Jokainen osallistuu päivittäisiin askareisiin taitojensa mukaan, esim. kiinnittymisessä, siivoamisessa, ruoanlaitossa tai kumiveneen operoinnissa. Keittiövuoroa helpottaa tiskikone, ja kannella on valtava Metoksen tasoparila, jossa paistaa koko porukalle melkein ihan mitä vaan....

Nyt nousulaiset mukaan tutustumaan M/S Taviin syyskirkkaaseen Saaristomereen. Reissu toteutuu jos riittävä määrä osallistujia saadaan mukaan. Ilmoittaudu allekirjoittaneelle niin voin kertoa lisää miten homma etenee.

Itse olen kerran tutustunut Taviin viime vuonna, pyörittiin Hangossa viikonloppu ja ajattelin lähteä vielä kerran tänä vuonna, tällöin siis :) Mukaan, seuratoverit!

9
Leirit ja ulkomaanmatkat / Juhannusleiri 2015
« : Kesäkuu 15, 2015, 22:26:55 »
Unfortunately we skip this camp with Vesa because of my diving medical issue :( (Greetings from TYKS HBT)

10
Kiitos Elena!

11
TDI Full Cave Diver ja TDI Sidemount Cave Diver

12
Pakko lähtee kyllä uudestaan, samaa sanoi 2 kurssikaveriakin. Ekan dyykin jälkeen pintauduttuamme nauroimme ja huusimme koska se oli uskomatonta mitä näimme! Suosittelen! Keskisyvyys alle 10m joten voi keskittyä olennaiseen eli luolailuun :)

13
Kävin kaverin kanssa hankkimassa luokituksia ja haluan jakaa hienoja kuvia teillekin. Orda on yksi maailman pisimmistä vesiluolastoista (~5km), kipsiluola. Vesi on kirkasta sinertävää ja kylmää ja koko komeus on Länsi-Siperiassa Etelä-Uralilla:
http://lauri.kuvat.fi/kuvat/Sukellus/Orda2015/

14
Leirit ja ulkomaanmatkat / Vs: Juhannusleiri 2015
« : Huhtikuu 27, 2015, 19:45:00 »
All we are missing is snowing and watching soccer from mobile screens :D

15
Myydään & ostetaan / Vs: Bottom timer
« : Huhtikuu 27, 2015, 19:42:39 »
Myyty

Sivuja: [1] 2 3 ... 7