Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Olli Pekonen

Sivuja: [1]
1
Myydään & ostetaan / Pikkumärkkäreitä
« : Maaliskuu 28, 2017, 16:42:34 »
Myyn vintin tyhjennyksen seurauksena 5EUR/kpl kaksi lasten 3XS Mareksen ohutta shorty-pukua (menee varmaan 10-12v), ja yksi "8 yrs" Proaqua-shorty-märkkäriä samaan hintaan.

Hinta ei siis tässä ole varsinaisesti "the point" vaan se, että joku muksu jossain saa lämmintä päälle vesileikkeihin. Yxäriä jos kiinnostaa.

2
Kurssit / Nitikka-kurssi?
« : Syyskuu 20, 2016, 14:22:23 »
Milloin ja missä voisi olla seuraava nitrox-kurssi? Eikös siinä laiteta nitro kielen alle ja sitten sukelletaan (vitsi vitsi!)  ;D :D :) :P

3
Yleinen keskustelu / NK:n kirjasto - lainaukset
« : Syyskuu 19, 2016, 09:13:59 »
Koska NK:n kirjaston (=pino kirjoja takatilan viereisellä hyllyllä) käyttötavat eivät minulle ole tuttuja, tiedoksenne, että lainasin Vaherin&Co:n paksun
Hylyt-kirjan kun roudasimme kamoja MaddiHoon kanssa P2/P3:n kurssin päätteeksi.

Jos jossain on jokin menettely näille kirjalainoille, pls. advise.

Minulla on aika paljon dyykkikirjoja hyllyssä, ja voisin niitä tuoda tuonne kirjastoon muidenkin iloksi ex libriksellä varustettuna, sillä oletuksella, että kuukauden kuluttua kirja ei näytä siltä, että sitä puri hai.  :police:


4
tiedoksi Suomenojalta merelle lähtijöille, erit. kippareille:

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/kaasu-saattoi-nostaa-espoon-putken-pintaan-omistaja-yha-haussa/6028668

Poistakaa jos tämä täällä jo oli.

5
Olen coachaamassa kevään 2014 Startup Saunassa, ja kevään erässä on mukana Oceans-niminen firma, jonka ydintuote on mobiililaitteissa toimiva sukellus-lokikirja. Firma hakee betatestaajia ja fokus-ryhmää tuotteen täydentelyyn.

Firman omin sanoin: "Oceans is a digital tool for ocean exploration, allowing scuba divers to log and share diving experiences with friends and divers around the world, making it possible for anyone to explore and discover the oceanic life under the surface.

We are now looking for divers to join our private beta program, and to be part in a focus group to help us perfect our product. If you wanna join, drop us a mail at team@oceans.io and we'll get in touch.

We're at http://oceans.io
"

Quickguiden saa täältä: https://www.dropbox.com/s/c4vqmhmu7mj5lc1/Oceans_quickguide.pdf

Autetaas siis uutta pohjoismaalaista sukellus-startuppia alkuun ja ohjataan tuotekehitystä haluamaamme suuntaan. Kenties tästä härvelistä tulee dyykkareiden Facebook, ja me olimme mukana sen aivan alkumetreillä.

Kiitos!

Sivuja: [1]