Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - maddiHoo

Sivuja: [1]
1
Yleinen keskustelu / Vuoksen layoutin piirtäjä hakusessa
« : Syyskuu 18, 2017, 11:40:09 »
Löytyykö seurastamme piirrustusintoista ja -kykyistä henkilöä piirtämään "layout" Vuoksesta?

Ensi kaudelle tehdään vähän ohjeistusta veneestä ja missä mikäkin juttu on niin tähän tarvitsisin apua piirtämään meille pohja.

Mulle voi laittaa viestiä jos apuja saisi.

2
Kurssit / Gas blender kussi
« : Syyskuu 04, 2017, 21:08:56 »
Kyselin facessa kiinnostuneita gas blender kurssille. Laitetaan tännekkin ja kommentoikaa alle mikäli on kiinnostusta. Faceen kommenttia laittaneet on siis jo huomioitu eli ei tartte tänne uudestaan :)

3
Leirit ja ulkomaanmatkat / Rummu 2017
« : Elokuu 09, 2017, 09:51:38 »
Etenkin P1:set HUOMIO!

Kiinnostaisiko syyskuun vikana viikonloppuna sukeltaminen Rummussa? Lauantaina (30.9.) aamulautalla Tallinnaan ja sunnuntaina iltalautalla takaisin. Minulle voisi laittaa yv:tä, ensi viikon alussa selviää kuinka paljon mahtuu mukaan.

Rummu on kirkasvetinen kuoppa, joka on täyttynyt vedellä. Veden alle on jäänyt vankilan sekä muun toiminnan huoltorakennuksia. Kohde soveltuu enemmänkuin hyvin P1:lle!
Kustannuksista sen verta että majoitukset, sukelluspalvelut tms. on 200 e/hlö. Yövytään rummussa, yhteensä 4 sukellusta. Kaikki tehdään "lautalta". Tämän lisäksi jaetaan laivalippujen, polttoaineden, mahdollisesti ruokakustannukset jne. osallistujien kesken.

Olen luvannut ilmoittaa 17.8. mennessä miten reissun käy joten nopeat syö hitaat.

4
Lähdöt / Lauantailähtöjä 10.6 ja 17.6.
« : Kesäkuu 07, 2017, 20:26:54 »
Nimenhuudossa on pari lähtöä seuraaville lauantailla. Ensimmäinen P1/P2 tasoa ja toinen P3 tason. Käykäähän ilmoittautumassa mukaan. Kohteet valitaan lähtijöiden tason mukaan.

5
Kurssit / Jääsukelluskurssille kiinnostuneita
« : Helmikuu 05, 2017, 15:48:00 »
Moi!

Suuitelmissa on jääsukelluskurssi tälle keväälle. Olikos tähän kiinnostusta? Neljä kurssilaista tarvittaisiin, jotta kurssi järjestyy. Kurssi sisältää muutaman tuntia teoriaa ja kaksi sukellusta, eri päivinä. Sovitaan tarkempi aikataulu kun saadaan osallistujat selville. Tähän viestiketjuun voi ilmaista mielenkiintonsa tai maililla puhis ät nousu.fi

Kurssin pääsyvaatimus: CMAS P2 / NAUI AOWD tai vast.

- Talvisukelluksen suunnittelu ja organisointi; toimintatavat ja tekniikat; ongelmat ja vaarat.
- Sukelluspaikan valinta ja valmistelu. Avannon teko.
- Erikoisvarusteet, pintaköydet, merkit ja kommunikointi, naruttajana toimiminen.
- Kylmän vaikutus sukeltajaan.
- Toiminta ongelmatilanteissa.
- Turvasukeltajan toiminta.

Alustavasti kurssin sukelluskohteiksi on kaavailtu "Heinolan Monttua", jossa 4.2. olosuhteet olivat LOISTAVAT.  Näkyvyyttä noin 15 metriä ja maksimisyvyys noin 10 metriä. Toisena esim. Soukanniemen hylky, jossa avovesikaudella on aika huono näkyvyys, mutta jään alla yleensä ollut hyvä.

Heinolan monttu su kohteena: https://www.google.fi/maps/dir//61.2604828,26.0570921/@61.2602309,26.0559263,16.65z/data=!4m2!4m1!3e0

Lähtö Espoosta viimeistään klo 8.30. Hoo & Sami Starttaa n. klo 8.

Kurssin hinta on jäsenille 100 e + kortitus.

Sami Järvinen vetää kurssin.

Matti

Kiinnostuneet:

Marko J.

6
Pikalähdöt / Lauantaina 24.9. kahden dyykin keikka
« : Syyskuu 20, 2016, 12:12:19 »
Meinasin ajaa ylimääräisen lähdön lauantaina. Kaksi dyykkiä on tarkoitus tehdä eli mukaan mahtuu max 5 + kippari. Kippari + 3 tarvitaan että toteutuu. Lähtö aamusella klo 10. Ja ennenkuin kysytte niin ihmisillä oli niitä iltamenoja niin siksi ei viitsi hirveen myöhäiseen venyttää aamulla tota lähtöä :) Onkos kiinnostusta?

Kohteiden osalta mennään matalalentoa eli P1/P2 tasoa, hylkyjä varmaankin, katsotaan vähän lähtijöiden mukaan sekä sen mukaan että päästään rantaan ruokailemaan välissä. Ehdotelkaa ilmoittautumisen yhteydessä niin katselaan mitä voidaan järjestää. Oma ajatukseni on että matkataan länteenpäin.

Mukana:
maddiHoo (ajelee)
Elina
Niklas

Yhtä vaille!

7
Pikalähdöt / Lauantaina 3.9. voitaisiin sukeltaa merellä
« : Elokuu 31, 2016, 08:52:05 »
Meinasin ajaa ylimääräisen lähdön lauantaina. Kaksi dyykkiä on tarkoitus tehdä eli mukaan mahtuu max 5 + kippari. Kippari + 3 tarvitaan että toteutuu. Lähtö aamusella esim. klo 10. Onkos kiinnostusta?

Kohteiden osalta mennään matalalentoa eli P1/P2 tasoa varmaankin, katsotaan vähän lähtijöiden mukaan sekä sen mukaan että päästään rantaan ruokailemaan välissä.

Mukana:
maddiHoo (kuski)
Taru
Markus K

8
Pikalähdöt / Merelle Äitien päivänä 8.5. klo 10
« : Toukokuu 06, 2016, 21:13:15 »
Ajattelin lähteä sukeltamaan sunnuntaina ja ensisijaisesti ajatuksissa oli lähteä merelle. Kohteet valitaan lähtijöiden mukaan, mutta P1/P2 kohteille mennäään. Vesi on vielä kylmää, joten kuivapuku on suositeltava. Märkkärissä tulee kylmä viimeistään pinnalla :)

Nousujen määrä riippuu kohteista ja niitä saa ehdottaa ilmoittautumisen yhteydessä. Ajatuksissa oli GA ainakin, jos keli sen sallii.

Satamassa (Suomenoja, laituri E) klo 9.30. Kaasuja ja lisäpulloja (pulloja rajallisesti, koska P1-kurssilaisilla on osa) voidaan tarvittaessa hoitaa nklla lauantai päivällä.

Lähtö toteutuu mikäli on kippari (maddiHoo) mukaan lukien neljä lähtijää. Maksimissaan kuusi sukeltajaa mahtuu mukaan. Mukaan kannattaa ottaa myös eväät, mennään johonkin rantaan grillailemaan. Keli näytää olevan 2-6 m/s tuulta ja aurinkoista eli aurinkorasvat mukaan ;)

Lähdöllä mukana:
Matti H.
Niklas M.
Markku K.
Elena

9
Ei kukaan sattunut korjaamaan talteen altaalla annostimen viikseä? Toinen puoli apexin viiksistä on hävyksissä. Altaan ja ympäristön tsekkasin eikä ollut siellä sessioiden jälkeen...

10
Yleinen keskustelu / Hallille jäi mustat uimalasit 28.2.2016
« : Helmikuu 28, 2016, 22:09:38 »
Multa taisi jäädä hallinpöydälle mustat uima-lasit. Sattuiko joku korjaamaan talteen?

11
Yleinen keskustelu / 14.2.2016 Hallilta löytynyt lasten uimalasit
« : Helmikuu 15, 2016, 07:47:34 »
Otin mukaan uimahallilta vuoron päättyessä lasten uimalasit. Väriltään punaiset/vaaleanpunaiset, olivat kuulema lojuneet lasten altaan reunalla. Vien NK:lle tänään illalla löytötavaroihin.

12
Moi!

Olen yhden porukan kanssa menossa Rummuun ja Saarenmaalle sukeltamaan. Reissuun mahtuu kaiken kaikkiaan 8. Neljä varmaa lähtijää sekä kaksi vahvitsamatonta. Eli mahdollisesti neljä paikkaa olisi jaossa. Osallistuja määrä vaikuttaa reissun hintaan eli 4 sukeltajaa = 690 €/sukeltaja -> 8 sukeltajaa = 490 €/sukeltaja. 5-7 on jotain tolta väliltä. Jos on kiinnostusta niin mulle voi laittaa mailia (se on tuolla alhaalla jossain) tai soitella. Edellä mainittujen hintojen päälle tulee lautat, matkaliput, bensat ja mahdollisesti Rummussa ruokailut omatoimisesti esim. mökin keittiössä.

Olin keväällä tuolla sukeltamassa ja oli kyl hienoa. Rummu on loistava ja Saarenmaalla hylkeet olivat upeat!

Seuraavassa viestiä Barracudan kaverilta.

Sivuja: [1]