Nousu ry

Tiedotus => Lähdöt => Aiheen aloitti: Irene - Heinäkuu 05, 2016, 09:40:50

Otsikko: Lähdöt laskutettu
Kirjoitti: Irene - Heinäkuu 05, 2016, 09:40:50
Moikka,

Kesäkuun lähtöjen ja juhannusleirin maksutiedot on lähetetty sähköpostiinne (niille, joilla ei ole nousuja jäljellä ja ovat olleet ahkeria sukeltajia).

terveisin, Irene.
Otsikko: Vs: Lähdöt laskutettu
Kirjoitti: Irene - Elokuu 08, 2016, 12:16:30

Moikka,

Tänään olen lähettänyt sähköpostilla heinäkuun lähtöjen ja Hangon leirin maksutiedot.

terveisin, Irene.
Otsikko: Vs: Lähdöt laskutettu
Kirjoitti: Irene - Syyskuu 05, 2016, 10:22:17

Heips!

Tänään on tupsahtanut sähköpostilaatikkoihinne maksutiedot, joilla voi maksaa elokuun lähdöt. Nopeimmat ovat jo ehtineet maksaakin ennen kuin ehdin tämän viestin kirjoittaa, vau!

Tarkistakaa sähköpostinne siis.

terv, Irene.
Otsikko: Vs: Lähdöt laskutettu
Kirjoitti: Irene - Lokakuu 10, 2016, 10:46:55

Heips ahkerat sukeltajat!

Jälleen on kertynyt syyskuusta ja lokakuun alusta laksutettavia Nousuja lähdöiltä. Maksutiedot löytyvät sähköposteistanne.

terv,Irene.
Otsikko: Vs: Lähdöt laskutettu
Kirjoitti: Irene - Marraskuu 07, 2016, 14:05:19

Heippa taas,

Kun kerran Noste nostettiin vedestä eilen, niin laitoin lokakuun lähdöistä maksutiedot sähköpostiin lokakuussa sukeltaneille.

Ennakkotietona myös, että tällä viikolla tulee myös täytöistä postia - ei kuitenkaan vielä tänään.

terv, Irene.
Otsikko: Vs: Lähdöt laskutettu
Kirjoitti: Irene - Joulukuu 21, 2016, 12:00:29

Heips!

Tänä vuonna on tullut tehtyä paljon muutoksia käytäntöihin, myös lähtöjen laskutukseen. Aikaisempina vuosina Nousut on ostettu etukäteen ja rahastonhoitaja on vahtinut, että Nousukortit ovat tulleet maksettua tilille. Tänä vuonna on ensin käyty lähdöillä, jotka ovat merkattu taulukkoon ja sen jälkeen seuraavan kuukauden alussa rahastonhoitaja on laskuttanut leirit ja lähdöt ja vahtinut että ne ovat maksettu tilille.

Kuulisin mielelläni teidän mielipiteitänne tästä uudesta käytännöstä. Oliko se toimivaa? Oliko laskutusväli sopiva vai liian usein? Pystyitkö itse varmistamaan, että laskutus meni oikein? Olisitko kaivannut tarkempaa erittelyä laskuissa, tms.? Olivatko eräpäivät sopivat vai tuliko liian nopeasti? Onko laskun saaminen sähköpostiin hyvä asia vai onko parempia tapoja?

A brief summary in English: this year we moved from buying Nousu-cards in advance to paying the dives you had during the month at the beginning of each month. I would like to hear your opinion if this was a good system or if there is room for improvement.

terv, Irene.