Rekisteröintisopimus

Tämä keskusteluryhmä on sukellusseura Nousu ry:n ylläpitämä ja tarkoitettu kyseisen seuran jäsenistön keskinäiseen viestintään. Seuraan kuulumattomien käyttäjätunnukset voidaan poistaa ilman varoitusta.

Keskusteluryhmään rekisteröitymisen jälkeen vaaditaan vielä ylläpitäjän hyväksyntä ennen kuin uusi käyttäjätunnus aktivoituu ja sitä voidaan ryhtyä käyttämään. Tähän voi mennä muutama päiväkin, jos kaikki ylläpitäjät ovat juuri sukeltamassa tms.

Huomioithan uutta tunnusta rekisteröidessäsi, että käytät siinä ainakin yhtä etunimistäsi - kaikkien seuralaistemme etuhan on, että tunnistamme toisemme myös täällä keskusteluryhmässä. Käyttäjätunnus voidaan poistaa ilman varoitusta, jos sitä ei selkeästi tunnisteta seuran jäsenelle kuuluvaksi.

Loukkaavat viestit eivät ole sallittuja - ylläpitäjällä on oikeus poistaa kyseiset viestit sekä käyttäjätunnus joilla nämä viestit on lähetetty.

Roskapostirobottien vuoksi uusien tunnuksien rekisteröinnin yhteyteen on jouduttu ottamaan käyttöön ihmisellekin hetkittäin haastava vaikeaselkoisen tekstin oikolukutesti jolla pyritään tarkistamaan että rekisteröintiä tekee oikea henkilö eikä robotti. Jos tämä on liian haastava etkä saa tätä onnistumaan niin ota rohkeasti yhteyttä webmasteriin niin hän toi tehdä sinulle tunnuksen.

Tervetuloa antoisien keskustelujen pariin :-)

Nousu ry