Kirjoittaja Aihe: Opaskirja maailman sukelluskohteista  (Luettu 387 kertaa)

Irene

  • Kouluttajat
  • Mikä kirjallinen ihanuus maailmaa on kohdannut!
  • *****
  • Viestejä: 3023
  • Oma teksti
    • Profiili
  • Sukellusluokitus: P3
Opaskirja maailman sukelluskohteista
« : Helmikuu 03, 2006, 15:03:29 »
Onko kukaan käynyt viime päivinä kirjakaupoissa - oletteko pläränneet tätä kirjaa? Onko hintansa väärti vai pitäisikö olla maailmanmatkaaja, että kantsis ostaa?

Sukelluskirja
Opas maailman sukellusmatkailuun!

Matkailulehti Mondon uusi SUKELLUSKIRJA on Suomen ensimmäinen vedenalainen matkaopas – tai oikeastaan opas sukellusmatkailuun. Kirja esittelee yli 70 upeaa sukelluskohdetta Egyptistä Indonesiaan, Virosta Galapagossaarille. Opas kertoo, milloin Thaimaan tai Malediivien vedet ovat kirkkaimmillaan, miten sinne pääsee ja mikä tekee eri maista sukeltajan matkakohteita. Jokaisesta kohteesta on kartta. Lisäksi kirjassa on tietoa sukellusmatkailuun ja sukeltamiseen liittyvistä asioista, kuten varusteista, koralliriutoista, kaloista ja mertensuojelusta.

Tekijät: Kirja on tehty yhdessä Sukellus.fi-sivuston sekä maailmalla vaikuttavien suomalaisten sukelluksen ammattilaisten ja harrastajien kanssa. Omia osioitaan ovat kirjoittaneet niin Tsunamin aikana auttajina kunnostautuneet Thaimaan suomalaissukeltajat kuin vuosikymmeniä Punaisellamerellä sukeltaneet konkarit ja teknisen sukelluksen asiantuntijat. Vedenalaiset kuvat ovat huippukuvaajien ottamia. (Esim. Harri Ojala, Marjo Aho, Kimmo Hagman, Osku Puukila, William Tan...)

Kirjan ovat toimittaneet innokas sukelluksen puoliammatilainen, Hasan&Partners -mainostoimistoa vetävä Alex Nieminen, Mondo-lehden päätoimittaja Heikki Valkama sekä filosofian maisteri Jukka Hartikainen.


Kirjakaupoissa helmikuun alussa.

28,80 e.
tee niin kuin sanon, ei niin kuin minä teen

Lumikuru

  • Vieras
Re: Opaskirja maailman sukelluskohteista
« Vastaus #1 : Helmikuu 03, 2006, 18:04:10 »
En tiiä, on ollut varauksessa meidän (Kirkkonummen) kirjastosta kolmisen viikkoa. Huomasin sen tulevan valikoimaan, kun pläräilin (selasin koneelta) sukellusaiheisia (harvoja) kirjoja. ;D ;D ;D

Palaan aiheeseen kunhan saan ko. opuksen käsiini.

Martti

Jukka

  • Vieras
Re: Opaskirja maailman sukelluskohteista
« Vastaus #2 : Helmikuu 10, 2006, 23:59:12 »
Must have, jo ystävänpäivälahjaksi (-)