Kirjoittaja Aihe: Hangonleiri 16-24.7.  (Luettu 1061 kertaa)

Satu

 • Vieras
Hangonleiri 16-24.7.
« : Huhtikuu 25, 2005, 13:16:18 »
Kesän päätapahtuma Hangon kirkkaissa vesissä.
Vetäjänä Marjo, lisätietoa pikapuoliin. 
Sopii kaikentasoisille sukeltajille.
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 25, 2005, 15:57:39 kirjoittanut Satu »

Marjo

 • Vieras
Re: Hangonleiri 16-24.7.
« Vastaus #1 : Toukokuu 23, 2005, 20:04:10 »
Hei!

Nousun päätapahtuma järjestetään tänäkin vuonna Hangon kirkkaissa vesissä 16.-24.7. Vedet ovat tuolloin jo lämpimät ja näkyväisyydet sukelluskohteilla ovat olleet  hyvät. Sinulla on siis tänäkin vuonna mahdollisuus sukeltaa lukemattomilla hylyillä, nähdä linnan raunioita ja tutustua vedenalaisiin biomaisemiin. Tarkemmin Hangon seudun hylyistä saat tietoa osoitteesta www.hylyt.net.


Mitä ja missä?

Leirilupa anotaan tänäkin vuonna Ryssön saarelle, joka on aivan Hangon edustalla. Ryssö on ihanteellinen paikka retkeilyyn sekä telttailuun ja siellä on sijaa suuremmallekin porukalle. Saaressa majoitutaan perinteisesti telttoihin. Siellä on myös kiinteä tulisija, johon tehdyn nuotion äärellä voi grillata, seurustella tai valmistaa hienommankin aterian. Mukaan matkaan otetaan myös Nousun grilli ja hella  Hangossa tulemme käymään joka ilta, jolloin sinulla on mahdollisuus tehdä ruokaostoksia vaikka joka ilta.

Keskiviikkona on ollut tapana järjestää perinteinen Hanko-päivä. Silloin sukellamme ainoastaan kerran ja lähdemme illan suussa Hankoon saunaan, syömään ja nauttimaan Hangon kansainvälisestä iltaelämästä. Viime vuoden tapaan saamme, toivottavasti, "oman kelluvan saunan" leirisaaren edustalle joksikin aikaa, ja tämähän tekee saarielämästä melkein täydellistä.


Miten?

Puntti lähtee Hankoon jo torstai-iltana ja saapuu perille perjantaina. Mukaan mahtuu ja toivotaan muutaman innokas kansihenkilö. Peltivene saapuu myös saareen jossain vaiheessa, todennäköisesti ensimmäisen viikonlopun yhteydessä. Tällöin meillä on siis käytössä kaksi tukialusta sukellusreissuja varten. Leirille haetaan venesatamasta ihmisiä aina iltaisin. Tämä takaa sen, että sukeltamaan pääsee heti aamusta eikä päivä veny suotta.

Leirimaksut ovat selkeät ja sisältävät ilmantäytöt:
2 nousua/leiripäivä (sukelluskerroista riippumatta, ts. sukelluksia 1-3)
30 €/sukelluspäivä, ei nousulainen
5 €/ saaripäivä (ts. sukeltamattomasta päivästä)
Nousukortteja on myynnissä koko leirin ajan.

Ilmoittautua voit minulla mielellään e-maililla osoitteeseen marjo.enqvist@kolumbus.fi tai sihteeri@nousu.fi. Kerrothan ilmoittautumisesi yhteydessä yhteystietosi, sukellusluokituksesi, milloin olet ajatellut saapua saareen ja kuinka kauan aiot viipyä. Laitan myöshemmässä vaiheessa lisää infoa ilmoittautuneille ja toki voit ottaa minuun yhteyttä, jos sinulla on jotain mieltä askarruttavaa.

Tervetuloa Hankoon!

Terkuin
Marjo
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 24, 2005, 16:49:09 kirjoittanut Marjo »

A-P

 • Kouluttajat
 • Aktiivikirjoittaja
 • **
 • Viestejä: 70
  • Profiili
Re: Hangonleiri 16-24.7.
« Vastaus #2 : Heinäkuu 10, 2005, 21:32:24 »
Moi,

Olen lähdössä Hangon leirille perjantaina 15.7 klo 16 aikoihin ja yritän olla Hangossa viimeistään klo 18, paluu sunnuntai-iltana 17.7.  8)

Jos joku on tulossa mukaan ja on toistaiseksi kyytiä vailla, niin Helsingistä pääsee mukaan...soita 040-5174582

Suketerveisin,
-- A-P

Marjo

 • Vieras
Re: Hangonleiri 16-24.7.
« Vastaus #3 : Heinäkuu 13, 2005, 13:09:11 »
Hei!

Tässä vielä yleisesti faktaa kaikille niille, jotka ovat tulossa Hankoon tänä vuonna.

Lähdemme siis torstaina klo 14.00 maissa Suomenojalta. Ajossa mukana Satu, Vessu, Neira, Jukka S,  Marjo ja kipparina Markus. Tapaamme nousukeskuksella klo 11.00, pakkaamme ja lähdemme kohti Punttia. Neira napataan kyytiin matkalta.

Perjantaina on tulossa saareen Hangosta kuuden maissa illalla Johanna, Stefan, Kari M, Matti Miinala, Antti Iskala, Markku ja Apa. Su tulee Ahti, ma tulee Matti Arola ja ke tulee Jukka Pyy+ poika. Mukaan mahtuu vielä eli soitelkaa, ja jos olen unohtanut jonkun jo ilmoittautuneen, lisätään listaan.

Kipparit tulevat menevät seuraavasti:
Markus (siirtoajo Hankoon)
Pekka N (eka viikkonvaihde)
Eero (ma klo 12.00 eteenpäin-)
Timo  (loppu viikosta+ siirtoajo takaisin)

Noutopaikka Hangosta on rantakadun päässä vierasvenepaikalta. Se on HFS-ravintolan (funkkistyylinen valkoinen ravintola ennen isoa parkkipaikkaa) vieressä, kadun toisella puolella on grillikioski. Puntti todennäköisesti onkin siinä jo valmiina eli odotelkaa tai soitelkaa jos ympäristössä ei näy tuttuja ihmisiä.

Ilmeiseti kaikki muut yksityiskohdat, liittyen saareen, ovat aika hyvin selvillä tulijoilla.
Kannattaa olla omatoiminen omien tarpeiden mukaisesti, säät saattavat vaihdella paljonkin ja hyttysiä on.  Ja muistathan tulla leirille pullot täynnä, se nopeuttaa sukellustoimintaan valmistautumista.

Muuta ei tule tälätä istumalta mieleen, mutta vielä voi soitella ja ottaa yhteyttä. Huomisen jälkeen minut saa kiinni ainoastaan puhelimesta.

Nähdään!!

Terkuin
Marjo
 

Marjo

 • Vieras
Re: Hangonleiri 16-24.7.
« Vastaus #4 : Heinäkuu 13, 2005, 13:21:56 »
Niin!

Siis onhan mukana vielä Jouni Salo, Kari Rautunoja, herrat Tommi N ja Vilho & kaverit.
Ilmoitelkaa, kun tiedätte tarkemmin tulonne, mehän odottelemme.

Unohdinko vielä jonkun???

Terkuin
Marjo

Kalevi

 • Hallitus
 • *Todella* aktiivinen kirjoittaja
 • ****
 • Viestejä: 1060
  • Profiili
 • Sukellusluokitus: P3, Rec.trimix, Adv.nitrox
Re: Hangonleiri 16-24.7.
« Vastaus #5 : Heinäkuu 19, 2005, 16:05:58 »
Moi !
Anteeksi viimehetken ilmoittautuminen !
Meitä olisi tulossa kaksi Nousulaista Hangon leirille 20.7.2005.
Kirsti Vehmaa (OWD) ja Kalevi Vehmaa (OWD).
Ainut epäselväksi jäänyt asia on tuo noutoajankohta Hangon vierasvenesatamasta, eli jotakuinkin tarkka kellonaika mikäli se on mahdollista.
 
Terveisin
Kalevi Vehmaa
 
ps.  kännykkänumerosi ?
 

Kalevi

 • Hallitus
 • *Todella* aktiivinen kirjoittaja
 • ****
 • Viestejä: 1060
  • Profiili
 • Sukellusluokitus: P3, Rec.trimix, Adv.nitrox
Re: Hangonleiri 16-24.7.
« Vastaus #6 : Heinäkuu 19, 2005, 17:31:51 »
Kiitos aktiivisille Foorumin lukijoille !
Sain yhteyden Marjoon, eli huomenna Hangon Piratessa nähdään.

Vielä kerran KIITOS !!!!!

Marjo

 • Vieras
Re: Hangonleiri 16-24.7.
« Vastaus #7 : Heinäkuu 26, 2005, 14:01:46 »
Hei kaverit!

Onpa Hanko taas tältäkin kesältä takana. Nyt on siis tiistai ja pahimmat kiikutukset ja väsymykset takana.

Toivottavasti kaikki ne, jotka osallistuivat leirille tänä kesänä, nauttivat olostaan täysin rinnoin ja saivat sukeltaa riittävästi. Alkuleirin ajan ilmat suosivatkin meitä mukavasti ja saimme nauttia helteestä lähes päivittäin. Säät hieman ikävällä tavalla huononivat loppua kohden ja jouduimme jopa purkamaan leirin jo perjantai-iltana. Vettä tuli niskaan tasaisen harmaalta taivaalta tasaiseen tahtiin ja tuuli oli "sopiva". Lisäksi leiritoimintaan haittasi hieman laiterikot, mutta siitäkin huolimatta saimme sukelluspäivät sujumaan kivasti.

Erityiset kiitokset haluaisin esittää Timolle, Kari Rautunojalle & co, Vilholle & Peetulle ja Vessulle. 

Taas kerran oli mukavaa nähdä teitä, sukeltaa kanssanne ja törmätäänhän jatkossakin samoissa merkeissä. Toivon hyvää loppukesää ja hyviä sukelluksia kaikille!

Terkuin
Marjo
leirivastaava

Ps. Kaikille niille, jotka eivät siis tiedä viimeisten päivien tapahtumista mitään, voin kertoa, että ilman Timon ja Karin erityistä osaamista, olisimme varmaan vieläkin autiolla saarella, mutta tällä hetkellä ilman ruokaa ja kuivia vaatteita... sillä bermuudan kolmiostakin voi löytää jotain valkoista... vai mitä Timo??