Kirjoittaja Aihe: Nitrox-kompressori  (Luettu 1400 kertaa)

Satu

  • Vieras
Re: Nitrox-kompressori
« Vastaus #15 : Toukokuu 02, 2005, 08:45:33 »
Core,

Toivoisin, että Nousu on jatkossakin riittävän suuri seura niin virkistyssukeltajille, tekniikkasukeltajille kuin ammattisukeltajillekin... Näin on tähän asti ollut, olemme eläneet sulassa sovussa.

Eikös teikäläisille ole ihan omat foorumit, jossa toteuttaa itseään? Seuran enemmistön halveeraaminen ei näet tule kyseeseen Nousun forumilla, ja sitäpaitsi antaa moukkamaisen kuvan kirjoittajastaan...

Koska toisten nimittely ei ole Seuramme hengen mukaista, joudun pyytämään Sinua vaihtamaan asennettasi tai pysymään poissa langoilta!


Satu
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 02, 2005, 09:03:28 kirjoittanut Satu »

marko

  • Vieras
Re: Nitrox-kompressori
« Vastaus #16 : Toukokuu 02, 2005, 12:07:34 »
Minäkin olen tässä miettinyt, että mikähän Diibadaabaan on mennyt, kun pitää olla ehtimiseen ylentämässä itseään alentamalla muita?   

Nousu on urheilusukellusseura, ja ymmärtääkseni sellaisena myös pysyy. Jos se ei Diibadaabaa miellytä, niin mikä estää hankkiutumasta toisenhenkiseen seuraan? Täältä sitä myötätuntoa ei kauheasti heru nyt, eikä tulevaisuudessa.

Diibadaaban jutut alkavat mennä sille puolelle että ne voidaan jo tulkita rikkovan seuran henkeä, foorumin rekisteröintiehdot mukaan lukien. Toimenpiteisiin on kai pakko ryhtyä, jos  mikään ei muutu.

Surullista.

Core

  • Vieras
Re: Nitrox-kompressori
« Vastaus #17 : Toukokuu 02, 2005, 21:22:26 »
Kiitän hienoista sukellusvuosista Nousu ry:ssä.
Tämä on viimeinen viestini.
Eroan seurasta.

- DeepCore-
tekkore.net - Underwater Research and Inspection Oy Ltd.

Satu

  • Vieras
Re: Nitrox-kompressori
« Vastaus #18 : Toukokuu 03, 2005, 23:15:57 »
Takaisin alkuperäiseen asiaan.

Nyt  Uuden kompressorin pitkät letkut ovat tulleet, joten jatkossa täyttö helpottuu...  Tänään vielä irrallaan, pikapuoliin jo asennettunakin :)
Käyttökoulutusta Patrickilta tai Timolta, ja eikun täyttämään!

Satu

Lumikuru

  • Vieras
Re: Nitrox-kompressori
« Vastaus #19 : Toukokuu 04, 2005, 10:49:06 »
Onko mahdollista järjestää sellainen tilaisuus jossa Patrick (saisi kerrankin puhua sydämmensä kyllyydestä :D) tai Timo, kouluttaisi isomman porukan kerralla, ei niin että jokainen erikseen käy kysymässä joskos vaikka ehtisit kertomaan miten tuota käytetään?

t Martti