Nousun rantadyykkipäivä

8.6.2019 - 10:00

Onko siitä kenties hetki aikaa, kun olet viimeksi sukeltanut Suomessa? Oletko juuri valmistunut peruskurssilta? Puuttuuko sinulta sukelluspari? Tai haluaisit muuten vaan nauttia päivästä sukellellen helpolla kohteella mukavassa porukassa?

Tervetuloa mukaan Sukellusseura Nousun järjestämälle rantadyykille! Mukana on aktiivisia nousulaisia, joista osa on myös kouluttajia.

Paikka: Vetokannas, Porkkalanniemi

Aika: Lauantai 8.6.2019  klo 10-16

Päivän ohjelmassa on ajankohtaisia sukellusaiheisia miniluentoja, mahdollisuus kahteen sukellukseen, hyvää seuraa, rentoa grillausta ja arvonta, jossa pääpalkintona voi voittaa valinnan mukaan joko vuoden jäsenyyden Nousulle tai koulutuslahjakortin. Lisäksi Varuste.net on mukana dyykkipäivässä hienoin arpajaispalkinnoin!

 

Porkkalan Vetokannaksella on helppo, mukavan loiva ja merenkäynniltä hyvin suojaisa ranta, jossa on hiekkapohja. Vedessä tavallisesti Porkkalanniemessä tavattavia lajeja ovat mm. katkat, erilaiset tokot ja kauniit merihevosen sukulaiset särmä- ja siloneulat. Kohde sopii kaikentasoisille sukeltajille ja myös snorklaukseen.

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Sukellustoimintaan voi kuitenkin osallistua vain luokitetut sukeltajat. Otathan luokituskorttisi mukaan. Alueella on huikean kauniita maisemia ja suositut kävelypolut eli ei-sukeltavia perheenjäseniä ei kannata jättää kotiin.

Mikäli sinulla ei ole omia varusteita, voimme ottaa päivää varten veloituksetta seuran välineistöä mukaan: esimerkiksi pullo, wingi, regut ja painot. Mikäli tarvitset jotain lainaan, ottaisithan mahdollisimman pian yhteyttä varustevastaava@nousu.fi. Välineitä on rajallinen määrä, joten first come, first served eli nopeat syövät hitaat.

 

Varaamme mukaan pientä grillattavaa kasvis- sekä lihansyöjäsammakoille. Sopivien määrien arvioimiseksi olisi mukavaa, jos ilmoittaisit tulostasi.

Ota itse mukaan pari vähintään litran vesipulloa, omat sukellusvälineet (puku, maski, räpylät, tietokone, sukelluslaitteet jne), jokin alusta, jonka päällä varusteet voi pukea sekä lämmintä ja sään mukaista vaatetta pipoineen.

Ilmoittautumiset ja kysymykset päivään liityen voit laittaa sähköpostilla: sihteeri@nousu.fi

Tule ajoissa, jotta et missaisi miniluentoja ja sukellusbriiffiä, joilla aloitamme päivän.

 

Ajo-ohjeet: Osoite on Tullandintie 35, Kirkkonummella.  Karttalinkki ohessa https://goo.gl/maps/fSviBbcDjrie8fvH6

Aja Länsiväylää (tie 51) Kirkkonummen suuntaan ja seuraa kylttiä “Porkkalanniemi”. Länsiväylältä poistuttuasi ja liikenneympyrän jälkeen jatka noin 18 km mutkittelevaa tietä kunnes oikealle kääntyy Dragetintie. Noin 650 metrin päästä käänny taas oikealle Tullandintielle. Noin 350 metrin kuluttua oikealla puolella aukeaa suuri hiekkapäällysteinen parkkipaikka, johon olemme pystyttäneet viirin. Olet perillä! Aja kohti porttia ja pysäköi autosi. Jatka jalan polkua puomien ohi ja noin 400 metrin kuluttua olet mökin pihalla, jossa kokoonnumme ja varustaudumme dyykille. Painavia sukelluskamppeita ei tänne asti tarvitse kantaa, mutta koska mökin edustalla oleva parkkipaikka on niin pieni, selvitä ensin mahdutko autosi kanssa siihen jättämään tavarat. Autot tulee viedä takaisin isolle hiekkaparkkikselle tapahtuman ajaksi.

Mikäli sinulla ei ole omaa ajokkia, ota yhteyttä ja koitetaan järjestää kimppakyyti.

Lämpimästi siis tervetuloa!